Komfortní ubytování v centru Prahy. V hotelu U Martina budete mít památky za rohem




Kam složit hlavu po náročném dni v Praze? Ať už plánujete cestu jako turista, nebo za byznysem, ve čtyřhvězdičkovém Hotelu U Martina na Smíchově si skvěle odpočinete. Navíc turisté nebudou ztrácet čas složitými přesuny po velkoměstě - historické centrum je doslova za rohem!

Pouhopouhý kilometr od Karlova mostu, na dohled od Pražského hradu a dalších skvostů české metropole, je čtyřhvězdičkový Hotel U Martina. 

V blízkosti hotelu se nachází nákupní centrum Nový Smíchov s více než 100 obchody, Malá Strana, Karlův most, Národní divadlo, Žofín, Střelecký ostrov, Rudolfínum, Kampa a přímo u hotelu jsou Petřínské zahrady s rozhlednou připomínající malý model Eiffelovy věže. Tramvajová zastávka Arbesovo náměstí je pouhých 150m od hotelu.

A můžete se spolehnout i na skvělý profesionální servis. Recepční Vám objednají taxi za pevnou cenu či zarezervují celodenní výlety. 

Na klimatizovaných pokojích se sprchovým koutem nebo vanou, je samozřejmostí TV, minibar, bezpečnostní trezor, bezplatné Wifi a zařízením na přípravu kávy a čaje.

Až Vám vyhládne, v hotelu jsou k dispozici dvě restaurace Zubajda a Atrium – zimní zahrada s bezbariérovým přístupem.

Hosté hotelu mají 15% slevu na servírované pokrmy z hlavního jídelního lístku české i mezinárodní kuchyně, steaky, hamburgery a čepuje se Pilsner Urquel z tanku. Bohaté snídaně formou bufetu se podávají v Atriu.

Cestujete-li autem, můžete si zajistit rezervaci v soukromé garáži s možností dobíjení elektroautomobilů.


Hotel U Martina Praha se nachází u Arbesova náměstí na hranici dvou pražských městských obvodů Smíchova a Malé Strany v historickém centru Prahy, 1,5 kilometru...

+420 777 313 776



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: