Dopřejte si luxus na nejkrásnější farmě, kde vznikal scénář pro film Bathory




Panenská příroda a kouzlo architektury zašlých věků, to je Farma Michael na tvrzi Nedvězí. Vychutnejte si dny strávené v atmosféře historické památky románsko-gotického původu, kde se vrátíte do věku Markéty Lazarové. Ne náhodou si prostředí inspirativní Farmy Michael vybral i režisér Juraj Jakubisko pro sepsání scénáře filmu Bathory.

V jedinečním prostředí Farmy Michael můžete obdivovat staletou venkovskou architekturu od 14. do 19. století a přitom vychutnávat pohostinnost středověkých domů s apartmány odpovídajícími nejvyššímu standardu anebo se zvolit ubytování v malebných staveních.

Farma Michael je jako stvořená i pro uzavřené privátní akce. Sami návštěvníci dokládají, že na farmě za hradbami tvrze vládne duch bezpečí, harmonie, spokojenosti a pocitu svobody pohybu. 

Někdejší tvrz si vybírají pro své semináře renomované společnosti, konají se zde například i důvěrná diplomatická jednání.  Luxusní svatby na Farmě Michael mívají i významné světové a české celebrity. Tak třeba první Miss Československa, Miss World či hokejisté z NHL.

A zatímco režisér Juraj Jakubisko si právě pro svoji jedinečnost vybral prostředí farmy k sepsání scénáře k filmu Bathory, jeho kolega, režisér Pavel Němec, se na Farmě Michael zase několikrát setkal se svými přáteli Václavem Havlem a Pavlem Landovským.

„Tady za hradbami tvrze se snažím pro své hosty vytvořit takové pohodlí, aby zde našli harmonii a dokonalý azyl,” vysvětlil Michal Štěpánek, majitel Farmy Michalel.

Co můžete zažít? 

Nudit se rozhodně nebudete. Farma Michael potěší nejen milovníky wellness - k dispozici máte finskou saunu, vířivku, venkovní bazén a originální ruskou pantovou saunu s výtažky paroží altajských jelenů, které údajně přinášejí blahodárné účinky na potenci.  Prostředí wellness je navíc situováno v jedinečném prostředí pod cihlovými klenbami. 

Odreagovat se můžete také na golfu, či v posilovně. Na své si přijdou také rybáři, kteří si nahodí prut na dvou rybnících o rozloze 10 hektarů. Z nabídky aktivit můžete vybírat přímo na webu Farmy Michael.

A samotné okolí areálu je předurčeno k poznávání ze sedla koní. Ti k panskému sídlu neodmyslitelně patří, jsou ozdobou luxusní farmy. Stáje se nacházejí přímo uprostřed areálu, abyste s nimi mohli být v kontaktu, kdykoliv o to budete stát.


Farma Michael je privátní exklusivní resort, který se téměř vždy zaměřuje na svatby, firemní akce a velké rodinné oslavy na té nejvyšší úrovni. Individuální...

+420 702 001 675



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: