ZDARMA


Konečně obchod, kde mají módu i pro dlouhý holky. Zamluvte si osobní konzultaci zdarma!




Vysoké dívky a ženy to vždy nemají snadné. Třeba sehnat skutečně padnoucí módu na dlouhánky, může být docela problém. A tak vznikla myšlenka na obchůdek s módou dlouhy-holky.cz. Navíc, můžete využít osobní konzultaci zdarma s majitelkou obchodu Taťánou Pavlišťovou. Rezervovat se můžete už nyní on-line!

V tomto obchodě na Kobyliském náměstí v Praze najdete oblečení pro vysoké ženy. Nikoliv však velikosti XXL, které jsou zvětšené ve všech proporcích, ale prodloužené délky na postavy  nad 180 cm výšky, štíhlé, střední a plnoštíhlé.

„Rukávy nekončí na předloktí, vypasování sedí tam kde má, pas je v pase a dlouhé kalhoty jsou opravdu dlouhé,“ uvádí zakladatelka obchůdku a e-shopu dlouhy-holky.cz Taťána Pavlištová. 

A jak dodává, mnohé z nabízeného zboží se šije v malých kolekcích na zakázku.

„Věřím, že mi pomůžete vybudovat obchod jen pro nás, dlouhý holky, a budeme tak mít všechny možnost se konečně dobře a v klidu obléknout,“ dodává autorka nápadu.

A obchod si chválí i klientky. „Do teď jsem v šoku z toho, jak mi většina věcí pasovala - to jsem nikdy ještě nezažila,“ napsala například zákaznice Pavla majitelce obchůdku poté, co obchůdek navštívila.

Podobnou zkušenost můžete mít i vy. Navíc si nezávazně a zdarma máte možnost zarezervovat termín osobní konzultace s Taťánou přímo na prodejně.


V tomto obchodě najdete oblečení pro vysoké ženy. Nikoliv však velikosti XXL, které jsou zvětšené ve všech proporcích, ale prodloužené délky na postavy...

+420 777 283 792



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: