Na dovolenou s „obytňákem“? Zatáhnout na noc za ruční brzdu můžete u Prahy v areálu usedlosti




Dovolená s obytňákem, to je pro spoustu lidí to pravé dobrodružství. Také se chystáte? Pokud na svých cestách budete projíždět kolem Prahy, na jejím západní okraji naleznete stellplatz pro zaparkování a nocleh ve Vašem obytném voze. Zarezervovat si termín můžete třeba už nyní on-line.

„Nejsme a nebudeme kemp, ale krásný Stellplatz v areálu bývalé hospodářské usedlosti, kde se mimo možnosti zaparkovat nachází i nebytové prostory a apartmány. Jednoduše řečeno, parkování v parku a soukromí,“ uvádí zakladatelka stellplatzu Blanka Litterová. 

Celý areál její rodina postupně zrekonstruovala. A dnes si jejich vizi parku užívají i hosté, kteří areál využívají k přespání na svých cestách Evropou. „Vysadili jsme v roce 2020 40 vzrostlých stromů a velké množství keřů na pozemcích, které byly zničené. Dle německého receptu jsme ve velké míře obnovili travní plochy. V brzké době u nás najdete i sportovní zahradní prvky a později i sportovní tréninkovou plochu pro děti, mládež i dospělé,“ dodala zakladatelka stellplatzu v blízkosti pražské části Řepy. 

Předností tohoto stellplatzu je i dobrý příjezd k Praze po Karlovarské, nebo Plzeňské dálnici, pražském okruhu, ale i skrz Prahu novým tunelem Blanka. Letiště Václava Havla v Ruzyni je v těsné blízkosti.

Jelikož se jedná o soukromý uzavřený areál, je nutné se předem ohlásit, využít proto můžete on-line rezervační systém a mít tak jistotu, že v daný termín zaparkujete. Zvolit můžete parkovací místo s elektřinou či bez a také parkovací místo pro konkrétní typ vozu.

A kdyby vás přece jen spaní v karavanu omrzelo, využít můžete i komfortního ubytování v několika typech apartmánů. 


Naše rodinná firma Vám nabízí možnost parkování obytných automobilů při západním okraji Prahy.

602 396 398



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: