Zastavte Agroführert a chyťte Bureše! Zvládnete to do sedmdesáti minut?




Nařčení, obvinění ani důkazy nestačí. Bureš stále uniká! Podaří se vám ho chytit? Na rozluštění rébusu kauz máte sedmdesát minut. Úniková hra inspirovaná aktuálním děním na české politické scéně vás zaručeně pobaví.

Česká justice i Evropská komise jsou na něj krátcí. Jediným místem v celé Evropě, kde je Bureš polapitelný, je suterén domu na pražských Vinohradech. V samotném centru Prahy, nedaleko náměstí Jiřího z Poděbrad, se ukrývá úniková hra, inspirovaná kauzami, které rezonují českou politickou scénou a zabývá se jimi také Brusel... 

Statisíce lidí demostrují v ulicích a nelíbí se jim politické poměry v zemi. Taková je realita. Nejen demonstrace ale tmelí kolektiv. Proč frustraci a stres z demonstrací neupustit i zábavným způsobem? 

Vezměte rodiče, kamarády či kolegy z práce a užijte si zábavu, která od vás bude vyžadovat alespoň základní znalosti české politické scény. Tahle zábava až pro šest osob bude stát za to. 

Cílem skupiny hráčů je v omezeném časovém limitu najít v útrobách „Agroführertu“ dostatečné důkazy k svržení diktátora Bureše, který ovládá naší Republiku v mlze svých lží.

Budete to právě vy, komu se podaří spiknutí rozklíčovat? 

Termín si můžete zarezervovat on-line. Zábavu můžete navíc věnovat i jako vánoční dárek v podobě voucheru. 




Vyzkoušejte si 60-ti minutový dechberoucí zážitek plný zábavy při chytání Bureše!

 Benefit: Při předložení Citykarty sleva 20% na vstupné.

+420 778 001 358



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: