Známe výherce o voucher do DIE HARD PRAGUE!


 01. 09. - 25. 09. 2021   od 00:00 do 12:00

Vyhraj voucher do pražského barber shopu DIE HARD PRAGUE, kde originalitou, humorem, skvělou náladou a samozřejmě prvotřídní péčí rozhodně nešetří. A pokud nechceš čekat a spoléhat na štěstí v soutěži, můžeš si voucher objednat rovnou on-line, přímo na City.cz!

V září končí letní pohoda, festivaly, grilovačky a nastává návrat do rutiny běžných dní. Ale je pouze na Tobě, jestli dovolíš návrat všednosti a fádnosti. Ti, kdož neuctívají tradice, pravidla a předepsaný styl, se najdou v DIE HARD PRAGUE. 

Banda potetovaných týpků z tohodle barber shopu si na pravidla nikdy moc nehrála. Pro vtip nechodí daleko a stejně tak se nebojí sáhnout do usedlého účesu či strniště a vystylovat Ti image na novej level, kterej drží styl. 

Nebojíš se změny? Chceš zkusit něco tak trochu jinýho? OK. Roluj níž, čti dál, zapoj se do soutěže o voucher! 

Jeden šťastlivec v soutěži na City.cz získal voucher v hodnotě 1000,- Kč. Za něj se dočká úpravy vlasů a vousů, holení hot towel, úpravu kontur a obočí, ale také masáž a mytí hlavy. A chybět nemůže ani panák pořádný whisky. 

Ale nic není úplně zadarmo... Co pro výhru voucheru soutěžící museli udělat? Stačilo správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí ve slosování správných odpovědí. 

Soutěžní otázka byla: 

Jak zní český název filmu, v originále pojmenovaný Die Hard? 

a) Kdopak to mluví

b) Smrtonosná past (Správná odpověď)

c) Sám doma

Svou odpověď si soutěžící mohli ověřit v rozhovoru zde

Soutěž byla 25. 9. ve 12 hodin uzavřena.

Výhercem se stává: 

Veronika Velechová

Výherkyni bude odeslána výhra e-mailem. Gratulujeme! 

Nebaví tě čekat na štěstí? Nečekej a objednej si voucher hned, přímo on-line na City.cz! Tak najdi odvahu a svěř se potetovaným týpkům, kteří z tebe vykřešou osobnost! 


Tradice a pravidla nám nikdy tak moc nevoněla. Vždy jsme byli spíš na straně rebelů než slušňáků. S tímhle přístupem jsme založili Die Hard, místo, kde...

602 675 371



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: