FOTO: Muže vyhozeného z diskotéky na ulici brutálně zkopal cizinec. Hledá ho policie



 15. 08. 2018

Brutální napadení hosta diskotéky v Praze na Proseku vyšetřují pražští policisté. Toho nejprve vyhodil na ulici vyhazovač klubu. Kolem muže ležícího na ulici se poté rozestoupila čtveřice neznámých mužů a jeden z nich ho zkopal.

Vše začalo nejprve slovním sporem hosta podniku se čtyřmi muži na baru. Muže pak z diskotéky vyvedl vyhazovač a odhodil ho na zem.

Tím ale incident, který se odehrál 22. dubna po půlnoci, ale neskončil.

"K muži pak přišla skupinka čtyř mužů  a jeden z nich do něj několikrát kopl. Minimálně jeden z kopů směřoval na hlavu a způsobil mu vážné zranění v podobě několika zlomenin. Poškozený pak skončil v nemocnici v hospitalizaci  a byl několik týdnů v pracovní neschopnosti," uvedl nyní k případu mluvčí pražských policistů Jan Daněk.

Policistům se útočníky dosud nepodařilo zadržet a proto by uvítali informace od svědků události, kterří by pomoli odhalit útočníka i jeho tři kamarády. 

"Podle všeho by se mělo jednat o cizince pravděpodobně Ukrajince, Makedonce nebo Rumuny. Jestliže je někdo na záběrech poznává, ať se ozve na linku 158," vyzval mluvčí policie. 

Za výtržnictví a ublížení na zdraví hrozí útočníkovi až tři léta pobytu za mřížemi.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: