FOTO: "Hanbář" jezdil tři hodiny metrem. Při tom odhaloval své mužství



 22. 01. 2019

Že je muž, o tom není pochyb. Pokud právě toto chtěl exhibicionista v Praze dokázat, rozhodně svého cíle dosáhl. Pokud za tím spatřoval něco dalšího, pak měl asi smůlu. Policisté pátrají po „hanbáři“, který při jízdě metrem předváděl svou chloubu.

Tři hodiny cestoval na lince metra A. Zřejmě si také užíval velké množství kolemjdoucích lidí. Muž v Praze předváděl svou chloubu, aniž by o to ostatní stáli. A někdy nezůstalo jen u toho.

„Exhibicionisty si všiml náhodný svědek ve chvíli, kdy tento „necuda“ stál za zády mladé dívky. V tu chvíli si nemrava obnažil své mužství a začal s ním pohybovat směrem k dívce. Zřejmě se snažil imitovat kopulační pohyby, což prý ale vypadalo víc směšně, než jakkoli eroticky,“ popisoval případ policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Blízko stojící muž se rozhodl si „hanbáře“ vyfotit. To ale exhibicionistu vyplašilo, a tak se rozhodl utéct. Nastoupil do metra a ujížděl ve směru k Nemocnici Motol.

Policisté nyní vyzývají všechny svědky, kteří muže viděli „v akci“, aby se ozvali na bezplatnou tísňovou linku 158. Stejná výzva platí pro všechny, kdo muže na fotografii poznávají a mohou jakkoli pomoct k jeho dopadení.

Prezentaci svého mužství bude možná provádět i ve vězení. Hrozí mu totiž až dva roky za mřížemi.


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: