VIDEO: Odstartovala výstava skutečných nahých žen. VOAYER potrvá do soboty




Výstava skutečných nahých žen VOAYER. Tak zní název unikátní výstavy, kterou hostí až do soboty pražský Tančící dům. 13 modelek každý den ukazuje svá nahá těla. Některých se lze i dotýkat.

Kontroverzní a nesmírně populární výstava VOAYER odstartovala v pondělí. Od té doby se každý den prostřídá v Tančícím domě 13 různých modelek. Celkem tak mohou návštěvníci spatřit až 65 odlišných nahých ženských těl.

„Jsem opravdu spokojený. Včerejší návštěvníci byli nadšení. Ti, kteří viděli výstavu v minulém roce, potvrdili, že ta letošní je ještě lepší. Opět se nám velmi vydařila. Tentokrát hned na pět dní připravíme krásný a opravdu živý zážitek pro návštěvníky,“ pochvaloval si autor výstavy Mário Petreje.

Každý výstavní den je rozdělen na čtyři prohlídky. Každá z nich trvá jednu a půl hodiny. Začínají denně vždy v 11, 14, 17 a 20 hodin. Vstupné na místě činí 799 korun.

Výstava se nesetkává s kladnými ohlasy jen u návštěvníků, ale také u „vystavených“ modelek.

„Pro Voayera jsem vystavovala poprvé a byl to skutečně zážitek i pro mě. Má exhibicionistická stránka byla plně nasycena. Opadla ze mě tréma a cítila jsem se jako obdivovaná královna. Bylo o mě velmi dobře a slušně postaráno i ze strany organizátorů,“ komentovala výstavu jedna z modelek.

 


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: