FOTO: Pacient odešel z nemocnice i s kanylou v žíle, hazarduje se životem



 21. 03. 2018

Policisté od středečního rána pátrají v Praze po devětačtyřicetiletém muži, který odešel z nemocnice, kde čekal na ošetření po úrazu, i s kanylou zavedenou v ruce. Podle ošetřujícího lékaře může být ohrožen na životě.

Policisté po zmizelém pacientovi pátrají od osmé hodiny ráno, zatím však bezúspěšně. "Bez vědomí lékaře odešel z prostor ambulance, kde čekal na ošetření po úrazu. V odchodu mu nezabránil ani fakt, že měl v ruce zavedenou kanylu. Dle ošetřujícího lékaře by mohl být ohrožen na životě," uvedl policejní mluvčí Hab Rybansk.ý

Kriminalisté, kteří po jmenovaném pátrají, zjistili, že by se mohl nacházet mezi pražskými bezdomovci.

Policisté proto požádali i případně svědky, aby o muži podali svědectví. Asi 175 až 185 centimetrů vysoký, hubený muž má hnědé oči a krátké černé vlasy. "V době odchodu na sobě černou bundu a tmavé kalhoty," dodal mluvčí policie. 

"Pokud jste hledaného viděli, nebo víte, kde by se mohl nacházet, neváhejte a kontaktujte bezplatnou tísňovou linku 158," vyzval Rybanský. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: