FOTO: Dyzajn market znovu v Praze. Bude patřit ženám všech tvarů a věků




Během posledního květnového víkendu se do Prahy sjedou autoři ze střední a východní Evropy. V provozní budově Národního divadla a na náměstí Václava Havla představí svou tvorbu. Chybět nebude ani módní přehlídka.

Česká republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko, Ukrajina. Autoři z pěti zemí dorazí během posledního květnového víkendu do Prahy, aby zde prezentovali svou tvorbu. Na náměstí Václava Havla pak také proběhne módní přehlídka.

Na její přípravě se podílí třináct návrhářek. K vidění budou nejen šaty, ale také kabelky či šperky. A především - modelkami budou „ženy jako my“, jak je nazvala stylistka Martina Kučerová.

„Naším cílem je představit modely na ženách různého věku i postavy, aby si zákaznice mohly snadněji představit oblečení samy na sobě,” vysvětlila Kučerová.

Chybět nebude ani doprovodný program v podobě akcí pro děti i dospělé. K vidění bude divadlo, koncert či dětský koutek.

„Příchozí se mohou těšit na divadlo LokVar, které odpoví na otázku, zda je krásnější Sněhurka, nebo královna. Z kategorie hudební produkce se představí dvojčata 20 Minutes či DJ Little Frank, který doprovodí přehlídku,“ dodala manažerka projektu Terezie Tunková.

Vstup na akci bude zcela zdarma.


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: