VIDEO: Kolem policie na Pražském okruhu projel obytný přívěs, odpojil se od auta



 28. 06. 2019

Situace, se kterou se nesetkávají příliš často, zažili policisté na Pražském okruhu. Když tam hlídkovali v běžném provozu, náhle kolem nich projel obytný přívěs. Ten však nebyl tažený žádným autem.

Byla sobota dvaadvacátého června nedlouho před patnáctou hodinou, když policisté z Barrandova hlídkovali na Pražském okruhu. Desítky, možná stovky aut, náklaďáků a autobusů projížděly oběma směry tak, jak je běžné.

„Tento relativní klid pominul ve chvíli, kdy se před policejním autem doslova mihl obytný přívěs. Na tom by nebylo za normálních okolností nic divného, jenže tento přívěs netáhlo žádné auto a nikdo ho ani nijak jinak neřídil,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Policisté proto na rychlostní silnici zastavili provoz. To ale nakonec nebylo třeba. „Jednak sami řidiči na vyvstalou situaci reagovali velice vzorně tím, že sami zpomalili a zapnuli výstražné blinkry, jako varování pro ostatní,“ uvedl mluvčí policie.

A situaci „vyřešil“ i samotný přívěs. Ten si to totiž namířil z prostředního až do odstavného pruhu, kde se zastavil o auto, od kterého se chvíli předtím samovolně odpojil.

Jediný, komu celá popsaná událost neudělala radost, byl majitel obou vozidel. Střet totiž poškodil jak přívěs, tak dodávku.

Nehodu si následně převzali dopravní policisté a řidič od nich nafasoval pokutu.


Autor: ( red )



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: