Lásku si na 1. máje vynutil na 24leté dívce, znásilnil ji na Vinohradech



 10. 05. 2018

Pražští policisté pátrají po muži, který si v první květnový den v Praze na Vinohradech vynutil sex na čtyřiadvacetileté dívce. Tu nejprve sledoval, přičemž ho zachytily pouliční kamery a policie tak zná jeho podobu. Nyní žádá o pomoc i lidi, kteří by ze záběrů mohli násilníka poznat.

Prvomájový den lásky si vyložil po svém zatím neznámý násilník, který si 1. května v Praze vyhlédl čtyřiadvacetiletou dívku. Sympatie k ní však projevil jinak, než by se slušelo. Nejprve ji brzy ráno sledoval pražskými ulicemi, až v příhodný okamžik zaútočil a vynutil si na dívce sex. K samotnému znásilnění mělo dojít nedlouho po páté ráno v oblasti Prahy 2 Vinohrad.

"Poškozená měla násilníka v patách už od ulice Ječná až do místa, kde následně došlo k samotnému znásilnění. Záběry bezpečnostních kamer navíc dokládají určitou odhodlanost hledaného. Ten totiž nepustil svou oběť z očí ani ve chvíli, kdy zašla do provozovny rychlého občerstvení na rohu ulice Jugoslávská a Tylovo náměstí," uvedl mluvčí pražských policistů Tomáš Hulan.

"K místu události nebudeme, především s ohledem na poškozenu, jakkoli více konkrétní. Nehledě na to, že pro samotné pátrání není tato skutečnost podstatná," odmítl poskytnou k případu více informací mluvčí pražskiých policistů.

Co je ale podstatné je to, že se kriminalistům podařilo zajistit kamerové záběry, na kterých je dotyčný zachycen. Zatím se policistům ale muže vypátrat nepodařilo a proto žádají o spolupráci i možné svědky. 

"Prosíme každého, kdo muže v modré bundě a modrých kraťasech na záběrech bezpečnostních kamer poznává, zná jeho totožnost, potažmo místo jeho pobytu či pohybu, aby se nám přihlásil prostřednictvím linky tísňového volání a tyto informace nám předal," dodal mluvčí pražských policistů Hulan. 

 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: