VIDEO: Mladíci se bavili ničením policejního auta. Jeden po něm skákal a trhal majáky



 24. 01. 2019

Třicet tisíc korun. Tak vysoká je škoda, kterou způsobili dva mladíci mužům zákona z pražské Benediktinské ulice. Po policejním autě jeden z nich skákal, následně také utrhl zpětné zrcátko. Pak se pokusili utrhnout majáky, to jim ale nevyšlo. A tak vzali nohy na ramena.

Začalo to focením. Vše skončilo ničením a pokusem o utržení majáků. Dva mladíci v pražské Benediktinské ulici se rozhodli ukrátit volný čas ničením auta. Aby ale jejich výzva byla dostatečná, vybrali si auto policejní.

Po vyfocení jeden z mladíků utrhl zpětné zrcátko. A protože s jídlem roste chuť, rozhodl se vše patřičně „okořenit“. Vyskočil na střechu vozu a snažil se ulomit majáky. To se mu nepovedlo. A protože své choutky už asi ukojil dostatečně, navíc dostal strach, tak ze střechy seskočil a spolu s kamarádem do deště utekl neznámo kam.

„Svým jednáním způsobili hledaní mladíci na policejním voze škodu vyčíslenou na bezmála třicet tisíc korun. Z toho důvodu prošetřují policisté celou událost pro podezření z přečinu poškození cizí věci,“ popisoval policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Protože však strážci zákona doposud nebyli v pátrání po dvojici výtečníků úspěšní, žádají o spolupráci všechny případné svědky, kteří by svými informacemi mohli pomoct k jejich dopadení. Pokud k němu dojde a soudce prokáže jejich vinu, pak jim hrozí až jednoletý pobyt za mřížemi. Tam budou mít na hraní času víc než dost.

 


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: