VIDEO: Mladík se zmocnil klíčů od Tesly, z auta sebral co se dalo



 13. 09. 2018

Zaparkovaný elektromobil Tesla zaparkovaný v Praze zlákal mladíka. Ten se neznámo jak dostal ke klíčům od auta. Z něj pak sebral batoh s věcmi i doklady. Natočila ho ale kamera a hledá ho policie.

Mladík si v úterý 4. září vyhlédl zaparkovanou Teslu v Široké ulici v Praze 1. A dvě hodiny po poledni na ulici plné lidé auto odemkl a sebral z něj věci.

"Do interiéru vozu se dostal bez použití jakéhokoli násilí. Auto si totiž otevřel klíčky, které před tím buď ukradl oprávněnému majiteli, nebo je obyčejně našel," uvedl mluvčí pražských policistů Tomáš Hulan. 

Z auta si odnesl batoh plný věcí, mimo jiné mobilního telefonu i dokladů. "Svým jednáním způsobil hledaný škodu za bezmála osmdesát tisíc korun," řekl mluvčí policie.

Policistům se sice podařilo zajistit záběry hned z několika bezpečnostních kamer, nicméně ani tak mladíka doposud nevypátrali. Proto videozáběry ve čtvrtek uveřejnili. 

"Pokud hledaného, zachyceného na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte, znáte jeho totožnost, potažmo místo jeho pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158," vyzval mluvčí policie Hulan.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: