VIDEO: Muž s kokainem v krvi ujížděl v kradeném BMW, auto otočil na bok




Policejní honičku jako z akčního filmu zinscenoval muž za volantem BMW, které mu ale nepatřilo. Když ho policie chtěla zastavit, byl jiného názoru a snažil se ujet. Nakonec však zloděj auto na tramvajovém pásu otočil na bok a pokusil se utéct.

Muž zdrogovaný kokainem si ve čtrtek nad ránem vyhlédl v Praze terénní BMW, které mu ale nepatřilo. To mu však nezabránilo s ním odjet. 

V Sokolovské ulici ve směru do centra si vozu všimla policejní hlídka, když krádež vozu chvíli předtím ohlásil jeho majitel. A tak se policisté za autem vydali a chtěli ho zastavit.  

Řidič byl však opačného názoru, výzvy k zastavení ignoroval a snažil se ujet. To se mu ale nepodařilo.

"Na křižovatce v Urxově ulici vjel na tramvajový pás, nezvládl řízení a převrátil vozidlo na bok," uvedl mluvčí policistů Jan Rybanský. 

 Po tomto nevydařeném pokusu se snažil policistům utéci alespoň „po svých“, avšak marně. "Po malé chvíli ho policisté dostihli a za pomoci donucovacích prostředků, konkrétně hmatů a chvatů, ale i varovného výstřelu, zadrželi," popsal akci policie mluvčí.

Následně policisté řidiči zjistili pomocí testu na přítomnost drog v těle, ten byl pozitivní na kokain.

"Podezřelý si na místě stěžoval na bolest břicha, proto byl za asistence policistů, odvezen záchrannou službou do nemocnice," dodal k případu mluvčí policie.

 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: