VIDEO: Privát Venuše hlásí zavřeno. Pasáci si přišli na pět milionů, teď si pro ně došla policie



 18. 12. 2018

Venuše jako římská bohyně lásky. Ale také krycí jméno pro nevěstinec v pražských Dejvicích. Právě uhrančivá diva z Itálie „padla do oka“ strážcům zákona z Prahy. Jejím šéfům teď hrozí až osm let ve vězení. S pracovnicemi se dělili půl na půl.

Metodu „halb und halb“ zvolili samozvaní manažeři erotického podniku. Pasáci dávali svým „podřízeným“ jen polovinu celkového výdělku. Během fungování privátu si údajně přišli až na pět milionů korun.

„Prošetřováním se kriminalistům podařilo zjistit a zadokumentovat desetiměsíční fungování podniku. Na základě těchto skutečností jsou v tuto chvíli všichni čtyři šéfové obviněni z trestného činu kuplířství,“ popisoval policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Muži zákona se zaměřují na případy, kdy jsou ženy doslova vykořisťovány a v lepším případě se se svým pasákem dělí půl na půl.

„Policisté zajistili dvě osobní vozidla v celkové hodnotě 600 tisíc korun a více než dva milióny korun na kontech či v hotovosti. V případě, že budou obvinění pravomocně odsouzeni, propadne s největší pravděpodobností tento majetek státu,“ doplnil mluvčí Hulan.

Život na vysoké noze se zřejmě změní v pobyt na vězeňském kavalci. Jeho tvrdost mohou erotičtí manažeři zažívat až osm let.

 


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: