VIDEO: Z bundy v kavárně ukradl chmaták peněženku, bylo v ní přes 20 tisíc



 02. 05. 2018

Posezení v kavárně vyšlo draho muže, který si přes židli přehodil bundu. A zatímco se věnoval společnosti u stolu, přisedl k němu zády zatím neznámý chmaták. Tomu se podařilo z bundy vytáhnout peněženku, ve které bylo přes 20 tisíc.Zachytila ho však kamera a hledá ho policie.

Krádež se odehrála v jedné z kaváren v obchodním centru v Praze 4. Chmatáka zlákala bunda, kterou přehodil přes židli jeden z návštěvníků kavárny a sedl si zády k němu.

Pak si přisunul stolek blíže tak, aby seděl zády na dosah k bundě, na kterou měl spadeno.

"Skrze svou bundu poškozenému odcizil peněženku s doklady a více než dvaceti tisíci korunami," uvedl mluvčí pražských policistů Jan Daněk. 

Celou krádež zachytila kamera, policisté tak znají podobu podezřelého muže a ženy, která s ním přišla. "Jestliže je někdo poznává, ať se ozve na linku 158," vyzval mluvčí policie.

Za krádež v případě dopadení a odsouzení hrozí zloději až dva roky vězení. "Zároveň bychom chtěli upozornit na to, aby si lidé v takto odložených svršcích nenechávali nic cenného. Jak je vidět i z tohoto případu, tak nikdy nevíte co se vám děje za zády," dodal mluvčí policistů. 

 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: