Nejen Pražané mohou koupí stromku pomoci nemocným. Objednat lze i on-line



 10. 12. 2017

Co by to bylo za Vánoce, bez svátečně nazdobeného stromečku, nejlépe toho opravdového, který byt provoní vůní lesa. Navíc lidi může kromě dárků a setkání s nejbližšími pod rozzářeným stromečkem zahřát i pocit, že nákupem vánočního stromečku přispěli i na podporu onkologicky nemocným pacientům. Vánoční stromeček s příspěvkem na dobrou věc lze objednat i přes internet.

Vánoční stromeček je tradičním symbolem Vánoc, který přináší radost nejen těm nejmenším, ale také dospělým. Letos navíc lidé mohou jeho nákupem přispět i na dobrou věc. 

Jak se dá stromek pořídit?

On – line zde.

Na výdejových místech:

PRAHA - Průběžná 42, Praha 10 ve dnech 07. - 10. 12. nebo 14. - 17. 12. 2017 (vždy ve všední dny od 13:00 do 20:00 a o víkendu od 10:00 do 19:00)

DRNOVICE U VYŠKOVA - Drnovice 593 ve dnech 12. 12. - 15. 12. 2017 (vždy od 17:00 do 20:00 nebo po tel. Dohodě: 736 686 000

Obecně prospěšná společnost Dialog Jessenius se dlouhodobě věnuje péči o onkologické pacienty a prevenci tohoto zákeřného onemocnění. Právě na podporu její činnosti bude z každého prodaného vánočního stromku věnována pěstitelem stromků panem Hynkem Maršálem 130 korun.

„Pro tento účel byly v srdci Drahanské vrchoviny vypěstovány krásné Kavkazské jedle, které mohou zájemci zakoupit na cesky-vanocni-stromek.cz nebo ve stanovených termínech v Praze a Drnovicích,“ uvedla mluvčí projektu Kateřina Martykánová.

Příspěvek z každého prodaného stromečku poputuje na podporu projektů obecně prospěšné společnosti Dialog Jessenius.

„Těší nás, že příležitosti pomáhat před Vánoci využily například i společnost Invelt, která se rozhodla pořídit vánoční stromky pro své zaměstnance nebo obchodní partnery a potěšit tak nejen je originálním vánočním dárkem, ale přispět na dobročinné účely,“ dodala ředitelka Dialogu Jessenius Michaela Tůmová.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: