FOTO: Šestnáctiletá dívka z Prahy je už přes týden nezvěstná, hledá ji policie



 19. 02. 2018

Šestnáctiletá dívka původem z Prahy se nevrátila z vycházky zpět do dětského domova v Újezdu nad Lesy, kam ji poslal obvodní soud pro Prahu 3. Už deset dní po ní pátrá policie. Není to poprvé, co dívka utekla.

Už přes týden je nezvěstná šestnáctiletá dívka, která přebývala v dětském domově v Újezdu nad Lesy, kam ji  předběžným opatřením poslal obvodní soud pro Prahu 3, odkud dívka pochází.

"Naposledy s pohřešovanou telefonicky hovořila vychovatelka ve čtvrtek 8. února kolem dvacáté hodiny, kdy ji dívka sdělila, že je na cestě do dětského domova. Tam však ani po několika hodinách nedorazila a vychovatelka tak událost ohlásila," uvedl mluvčí pražské policie Jan Rybanský. 

Policisté po dívce pátrají od pátku 9. února - zatím bezvýsledně. "Jedná se o opakovaný útěk, pohřešovaná se během něj ozvala svému příteli a v úterý 13. února svému otci. Od té doby již s nikým nekomunikovala," dodal mluvčí policie.

Šestnáctiletá dívka podle popisu policie vypadá na 14 až patnáct let, je štíhlá, vysoká 160 centimetrů. Vlasy obarvené na růžovo.

"V době odchodu z dětského domova byla oblečena do šedé mikiny a modrých džínových kalhot," dodal k popisu mluvčí policie.

"Policisté, kteří na případu pracují, zjistili, že by se hledaná mohla pohybovat na Smíchovském nádraží a v přilehlém okolí. Také v oblasti Anděla nebo v oblasti Černého mostu. Možný je i pohyb v obci Třebotov v okrese Praha- západ," dodal Rybanský s tím, že by policie uvíítala jakéoliv informace o tom, kde se dívka nachází. 

"Jestliže jste pohřešovanou viděli, nebo víte, kde by se mohla nacházet, kontaktujte linku 158," vyzval mluvčí policie. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: