FOTO: Lupič přišel do banky s balíčkem, tvrdil že v něm je bomba a chtěl peníze



 21. 02. 2018

Policisté pátrají po lupiči, který přišel do banky v Dejvické ulici v Praze s balíčkem v ruce. U přepážky předal pracovnici lísteček s požadavkem na vydání peněz s tím, že v balíčku je bomba. Muž si tak přišel na několik desítek tisíc, "bombu" ale v bance nechal.

V úterý před čtvrtou hodinou odpoledne nakráčel do banky v Dejvické ulici v Praze muž, který přistoupil k přepážce a podal zaměstnankyni lísteček s textem „Dej mi všechny peníze“. Svůj psaný požadavek navíc zdůraznil položením balíčku na přepážku s tím, že je to bomba.

"Žena se výhružky zalekla a v obavě o svůj život lupiči vydala několik desítek tisíc korun," uvedl mluvčí pražských policistů Jan Rybanský.Zloděj  pak s lupem urychleně banku opustil, ale „bombu“ v bance ponechal.

"Pyrotechnik, který se na místo události neprodleně po přepadení dostavil, konstatoval, že se nejedná o trhavinu ale o atrapu," dodal mluvčí policie.

Banky jsou však prošpikované bezpečnostními kamerami, a tak nyní policisté pracují i se záběry zloděje. "Pokud ho poznáváte, prosím neváhejte a kontaktujte bezplatnou tísňovou linku 158," vyzval mluvčí policie. Lupiči hrozí až deset let vězení. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: