Modelky v Praze vystaví svá nahá těla. Dotýkat se bude povoleno




Poslední výstava skutečných nahých žen. Tak organizátoři pojmenovali třetí, zároveň také závěrečný, ročník výstavy, která proběhne v Galerii Tančícího domu. Návštěvníkům prý přinese nevšední vzrušující zážitek z přítomnosti.

Nahota je dnes v online světě naprosto běžná. Naopak v realitě se stává čím dál nepřirozenější. Nejen to má změnit výstava Voayer, která se od 17. do 21. dubna uskuteční v Galerii Tančícího domu v Praze.  

První ročník se uskutečnil předloni v Bratislavě. Velký úspěch na Slovensku zkusili organizátoři zopakovat v české metropoli. A to se podařilo. Velké množství pozitivních ohlasů tak prý přinutilo Mária Petreje a jeho kolegy ke třetímu zopakování akce.

„Každý výstavní den se svlékne 13 nových modelek, které si návštěvníci budou moci nejen prohlédnout, ale některých se dokonce i dotýkat. Pokud se tedy návštěvník rozhodne navštívit výstavu po všech pět dnů, může se těšit celkem na 65 skutečných nahých žen v různých polohách,“ přiblížil organizátor Petreje, na co se mohou příchozí těšit.

A do akce se mohou zapojit i návštěvníci výstavy. A to nejen doteky, ale i vystavením sebe sama. Tedy pokud jde o ženy. 

„Budou-li se chtít některé návštěvnice během výstavy svléknout a vytvořit si tak jedinečný celoživotní zážitek, stačí, když o tuto možnost požádají jednoho z pořadatelů,“ řekl Petreje, který má v plánu budoucnu s výstavou navštívit i další země.

"Výstava Voayer vzbudila loni v hlavním městě velký zájem. Galerie Tančící dům již v minulosti pořádala výstavy erotických děl Káji Saudka či Sexplicit, z tohoto důvodu jsme se rozhodli do Tančícího domu umístit i kontroverzní erotickou výstavu VOAYER," vysvětluje ředitel Galerie Tančícího domu Robert Vůjtek.

Tak, jako vloni, i letos, si budou moci, během této výstavy, návštěvníci prohlédnout „zakázaná“ díla uznávaného fotografa Petra Jedináka, který fotografuje ženské orgasmy technikou zvanou ambrotypie – jedná se o jeden z nejstarších fotografických procesů, objevený v roce 1851.

Výstava bude přístupná od 18ti let a cena vstupenky pro jednu osobu v předprodeji činí 699 korun. 


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: