VIDEO: Cizinci v hotelu znásilnili turistku, policisté vyrazili dveře beranidlem




Šest cizinců zadrželi policisté v pražském hotelu poté, co vyrazili dveře do pokoje beranidlem. Šestice lidí je podezřelá, že znásilnila irskou turistku, kterou jeden z nich "sbalil" v noci z neděle na pondělí v jednom z barů a přivedl ji na pokoj.

Seznámení se v baru se ukázalo být fatální chybou pro irskou turistku v Praze. Sympatie s mužem vedly k pozvání na hotelový pokoj, kde se však začaly věci odvíjet ne podle představ mladé ženy.

V pokoji totiž páru dělalo společnost i dalších pět mužů, kteří, jak potvrdil portálu City.cz mluvčí policie v Praze Jan Daněk, měli ženu znásilnit. 

Mělo jít o Alžířany, studenty vysokých škol z dobře situovaných alžírských rodin, kteří a do Prahy přijeli autobusem z Amsterdamu v poslední březnový den, uvedl server Novinky,.cz. Muž, který dívku v baru "sbalil" pak má podle serveru pracovat na letišti v Paříži. 

Žena však po souloži začala být podle výpovědi muže, který se s ní seznámil, hysterická, proto z pokoje odešel. Pak ale polici přiznal, že při sexu křičela i "ne". Podle něj byla žena nejspíš pod vlivem drog. Znásilněná žena to ale odmítla s tím, že pila pouze alkohol. 

Policie se do hotelového pokoje musela dostat násilím. "Dveře nešlo otevřít ani náhradním klíčem a na výzvy nikdo nereagoval, proto byly dveře vyraženy beranidlem," uvedl mluvčí pražské policie Jan Daněk. 

Policisté podle mluvčího policie Daňka po zadržení a výslechu muže ve věku od devatenácti do třiadvaceti let umístili do vazby, aby neutekli do zahraničí. V případě odsouzení jim hrozí dva až deset let za mřížemi.

 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: