VIDEO: Policie dopadla agresora z chodovského nákupního centra. Skončil ve vazbě



 10. 04. 2018

Brutální útok na nevinného člověka otřásl v únoru pražským nákupním centrem na Chodově. Policie násilníka dopadla. Na rozsudek bude čekat ve vazební věznici. Ukázalo se totiž, že jde o „známou firmu“.

Z přiloženého videozáznamu z bezpečností kamery je patrné, že ačkoli nedošlo k žádné rozepři, 22letý agresor brutálně a bezdůvodně nakopnul druhého muže do hlavy. Ten se skácel k zemi a upadl do bezvědomí. Následně musel být převezen do nemocnice na jednotku intenzivní péče.

Přestože je dle policie někdy nesmírně složité vypátrat agresora, jenže nemá žádný vztah k oběti, v tomto případě bylo jasno. Záběry ukázaly, že se jedná o „známou firmu“. Drogově závislý muž, navíc žijící na ulici, totiž často krade v obchodech.

„Případ si převzali kriminalisté z Prahy 4. Byl kvalifikován jako těžké ublížení na zdraví, za což hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. To vše vzhledem k vážnému zdravotnímu stavu, ve kterém nyní poškozený je,“ uvedl k případu tiskový mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Při výslechu muž přiznal, že je poslední dobou hodně agresivní a podobné chování by se v jeho případě mohlo opakovat. Soud tak přijal žádost o umístění do vazby.

 


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: