VIDEO: Zloději se vloupali střechou do pražského divadla, odnesli si věci za 300 tisíc



 06. 05. 2018

Pražské divadlo v ulici Komunardů navštívili dosud neznámí zloději. Místo krádeže si trojice mladíků nejprve několikrát obhlédla, než v noci "zaútočili". Do jedné z kanceláří se vloupali střechou a odnesli si věci za tři sta tisíc korun. Zachytily je však kamery a hledá je policie.

Divadlo v ulici Komunardů tři zloději nejprve několikrát navštívili, aby si místo krádeže důkladně zmapovali. Při prvních „návštěvách“ se hledaní po teátru „pouze“ rozhlíželi.

Z videozáběrů je zřejmé, že divadlo „navštívili“ hned tři mladíci, v rozmezí od přibližně dvou do pěti hodin ráno v poslední dubnový den.

Kradli až při poslední, třetí návštěvě těsně před pátou ráno. "Tehdy se doslova vlámali střechou do jedné z kanceláří, ze které ukradli dvě vidokamery, stativy, tablety, paměťové karty a také peníze, to vše v celkové hodnotě přes tři sta tisíc korun," uvedl mluvčí pražských policistů Jan Rybanský.

A policisté by uvítali o pomoc i případné svědky. "Pokud mladíky na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte, znáte jejich totožnost, místo jejich pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158," vyzval mluvčí policistů.

V případě dopadení hrozí zlodějům až pětiletý pobyt za mřížemi.

 

 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: