VIDEO: Na diskotéce si vyhlédl dívku, pak ji chtěl znásilnit. Hledá ho policie



 15. 07. 2018

Po násilníkovi, který se pokusil v Praze znásilnit dívku, pátrají policisté. Muž si svou oběť vyhlédl na diskotéce, odkud ji pak při odchodu pronásledoval. Když ji začal osahávat, dívka křičela o pomoc.

Začátek července nezačal vůbec dobře pro mladou dívku, která se vyrazila bavit na jednu z pražských diskoték. Tam si ji vyhlédl neznámý "ctitel". Ten se však rozhodl jít na věc přímo a to i přes nesouhlas dívky. Když z diskotéky zrhuba o půl třetí ráno odešla, vydal se za ní. 

Slečnu sledoval přes lávku vestibulem metra Luka až do ulice U Jezera. "Dívce zastoupil cestu a chtěl ji znásilnit, kdy ji začal osahávat na intimních místech. Poškozená se vyvstalé situaci bránila, a proto začala křičet na celé kolo a volat o pomoc. Toho se násilník zalekl a z místa odešel pryč," popsal incident policejní mluvčí Tomáš Hulan. 

"Detektivové vědí, že se násilník po napadení poškozené vrátil zpět na diskotéku. Byť kriminalisté zjistili stran tohoto případu velké množství informací, dotyčného se jim i tak zatím ztotožnit, vypátrat a zadržet nepodařilo," uvedl mluvčí policie.

A tak policisté nyní uveřejnili video, které násilníka, podezřelého ze znásilnění, zachycuje. "Pokud mladíka na záběru bezpečnostní kamery poznáváte, znáte jeho totožnost, potažmo místo jeho pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158," vyzval mluvčí policie. 

 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: