Třicetiletý muž zanechal v práci u počítače dopis na rozloučenou a zmizel



 20. 07. 2018

Od čtvrtečního dne pražští policisté pátrají po třicetiletém Mirkovi, který nechal v práci u počítače položený dopis na rozloučenou. Je tedy možné, že se chce spáchat sebevraždu, o což se v minulosti již jednou pokusil.

„Pravděpodobná motivace jeho jednání může být údajný rozchod s přítelkyní,“ uvedl mluvčí policie v Praze Jan Daněk. 

„V minulosti muž pohřešován nebyl, pouze jednou došel pešky na albánsko-řeckou hranici, kam šel za svou přítelkyní, která se s ním rozešla,“ dodal mluvčí. 

Po ztraceném, zhruba 190 centimetrů vysokém muži zavalité postavy nyní pátrá policie. Má tmavé krátce střižené vlasy a modré oči. „Muž má na nohou puchýře a hrozí mu amputace tří prstů. Na koleni má jizvu, která je až k lýtku.  Na levé straně prsou má tetování s motivem obličeje ženy a postavou anděla s křídly. Na sobě měl modré riflové kraťasy, modrou mikinu s kapucí a na zádech černý batoh,“ popsal hledaného mluvčí policie. 

„Jestliže jste muže viděli, nebo víte, kde by se mohl nacházet, kontaktujte linku 158,“ vyzval Daněk. 
 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: