Muž asijského vzhledu v Praze onanoval před dívkami. Při ukájení se jich i dotýkal



 26. 07. 2018

Policisté v Praze pátrají po muži, který sleduje mladé dívky a masturbuje před nimi. Dívky vypověděly, že je asijského vzhledu. Ve dvou případech muž dívky i pronásledoval a osahával. Informovala o tom v poslední červencový čtvrtek policie.

První případ se odehrál v první červnový den pár minut před půlnocí v ulici Konžská. Tam napadenou od tramvajové zastávky Červený vrch hledaný sledoval. Před vchodem do domu k ženě muž přistoupil, chytil ji za ruku a pohladil jí ňadro.

"Překvapená žena se muži vysmekla a utekla do vchodu, kdy za sebou stihla zabouchnout vchodové dveře. Přes sklo pak viděla, jak na ni muž upřeně kouká a při tom masturbuje," popsal incident mluvčí pražských policistů Tomáš Hulan. 

Další podobný případ se následně odehrál čtvrtého června, opět kolem půlnoci, tentokrát ale v Letenských sadech, kde si byla tou dobou dívka zajezdit na in-line bruslích.

"Když projížděla cyklostezkou poblíž ulice Na Špejcharu, tak si všimla siluety muže stojícího za stromem vedle bruslařské dráhy," uvedl mluvčí policie. 

Při dalším průjezdu jí muž zastoupil cestu a musela zastavit. "V tu chvíli k ní hledaný přistoupil, chytl ji za ruku, upřeně ji koukal do očí a, stejně jako v předchozím případu, masturboval," dodal mluvčí policie.

Obě dívky dotyčného popsali jako muže asijského vzhledu, štíhlé, přibližně 160 centimetrů vysoké postavy. "Oblečen byl v obou případech téměř totožně, tedy do tmavého oblečení, modrých kalhot a na hlavě měl kšiltovku," popsal hledaného muže Hulan. 

A policisté vytvořili identikit hledaného. Současně by uvítali i další svědectví. "Pokud podle vyhotoveného identikitu tušíte, kdo je oním výtržníkem, znáte jeho totožnost, místo jeho pobytu nebo pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158," vyzval mluvčí policistů. Hledanému v tuto chvíli hrozí trest až na dva roky.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: