VIDEO: Dívky na strahovské koleji sexuálně obtěžoval neznámý muž, podařilo se jim utéct



 25. 08. 2018

Od pátečního dopoledne pražští kriminalisté pátrají po dosud neznámém násilníkovi, který obtěžoval se zřejmým sexuálním podtextem mladé dívky v prostoru vysokoškolských kolejí na Strahově. Napadeným dívkám se naštěstí podařilo útočníkovi vymanit a utéct.

Policisté v souvislosti s případem hledají asi třicetiletého muže, vysokého přibližně 183 centimetrů a štíhlé postavy, s tmavými vlasy. Toho zachytila pouliční kamera v inkriminovanou dobu. 

"Tento muž se podle všeho pohyboval krátce po půl deváté ráno v ulici Vaníčkova a v prostoru autobusové zastávky MHD Koleje Strahov vyčkal na příjezd linky 143, kdy následně tímto spojem odjel ve směru do centra," uvedla mluvčí policistů Andrea Zoulová.

Muž byl oblečen do černých teplákových kalhot s bílým pruhem po stranách, trika s krátkým rukávem s bílo-modrými pruhy či kostkami. "Na pravé ruce v oblasti lokte měl nalepenou bílou či světlou náplast, během chůze výrazně napadal na pravou nohu, při sobě měl černou ledvinku nebo tašku přes rameno," dodala k hledanému muži mluvčí policie. 

Podle mluvčí budil dojem, že je pod vlivem, nebo nemocný. 

"Vyšetřovatelé s ohledem na závažnost případu uvítají jakékoli informace k pohybu nebo identifikaci tohoto důležitého svědka, jehož podobu bezpečnostní kamery zachytily. Tyto poznatky mohou občané neprodleně předat operátorům tísňové linky 158," dodala mluvčí policie.

Policisté uvítají i případné svědectví dalších dívek a žen, které v této oblasti v posledních dnech nějakému sexuálnímu obtěžování čelily.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: