Policisté vyhlásili sbírku na družku a dceru kolegy, který náhle zemřel



 30. 09. 2018

Pětatřicetiletého policistu Vladimíra Dřevojana postihly náhlé zdravotní komplikace při cestě do zaměstnání, kterým i přes neodkladnou pomoc svých kolegů a přivolaných záchranářů následně v nemocnici podlehl. Jeho kolegové o týden později vyhlásili sbírku na pomoc jeho družce a několikaměsíční dceři zemřelého policisty.

Pětatřicetiletý otec teprve několikaměsíční dcery Vandy pracoval jako policista na oddělení v Praze 8 - Libni . V neděli 23. září ho na cestě do práce zastihly zdravotní potíže.

"Policistu při cestě do služby zastihly vážné zdravotní komplikace, kterým i přes neodkladnou pomoc svých kolegů a přivolaných záchranářů následně v nemocnici podlehl," uvedla mluvčí pražských policistů Andrea Zoulová.

Sbírka pozůstalým: 
4200555535/6800  variabilní symbol:  310220

A policisté se rozhodli uspořádat sbírku na podporu pozůstalé družky. 

"Pokud i Vy chcete projevit podporu a solidaritu a alespoň touto formou rodině pomoci, můžete poukázat libovolnou částku na níže uvedený transparentní účet, který bude otevřen do 25. listopadu," vyzvala mluvčí policie. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: