FOTO: Babička svazovala vnučku i jí dávala roubík, dívka je dlouho nezvěstná



 03. 12. 2018

Šestiletá Valerie, která byla svěřena soudem do poručnické péče své babičce spolu s dalšími třemi sourozenci, je stále nezvěstná. Po uvalení vazby na její babičku nyní vyšlo najevo, že dívku i jejího bratra brutálně týrala. Policie nevylučuje ani to, že pohřešovaná dívka nemusela násilí přežít.

Poté, co soud uvalil na babičku pohřešované dívky vazbu, nyní postupně vyplouvají na povrch dalšéí informace k případu zmizelé šestileté Valerie (o případu jsme informovali zde). 

"Kriminalisté z oddělení vražd v rámci vyšetřování případu rozšířili obvinění stíhané jednašedesátileté ženy o trestný čin týraní svěřené osoby, který byl spáchán zvlášť surovým způsobem, a to na dvou osobách," uvedl v první prosincové pondělí mluvčí pražských policistů Jan Daněk. 

Kriminalisté ženu podezřívají, že Valerii a jejího malého bratra dlouhodobě týrala. "K týrání, mnohdy i brutálnímu, používala mimo jiné roubík, aby poškozená nemohla křičet a svazovala ji. Jendou z vyšetřovacích verzí je i to, že Valerie toto týrání nemusela přežít," dodal mluvčí policie. 

Stíhaná žena s kriminalisty stále nespolupracuje a byla jí prodloužena vazba. 

Policie nadále pátrá i po pohřešované dívce. "Jestliže má někdo jakékoliv informace o Valerii, které by mohly pomoci k jejímu nalezení, ať se ozve na linku 158," vyzval mluvčí policistů. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: