Snědý muž sahal ženám do rozkroku a ukazoval jim své přirození. Jedna ho nakopla přímo do ohanbí



 03. 12. 2018

Zatím neznámý muž v Praze sexuálně obtěžoval hned tři ženy. Buď jim sahal do rozkroku, nebo jim "předváděl" svou chloubu. Jednou byl za své chování tvrdě a bolestivě ztrestán. Matka od dětí ho vší silou nakopla. Sexuální loudil pak s ukrutnými bolestmi zmizel z dohledu.

Pražští kriminalistě vyšetřují sérii napadení se sexuálním podtextem.Všechny tři případy se odehrály v ulici Pekařská, na panelové cestě vedoucí podél tamní pekárny od autobusové zastávky Šafránkova.

„Při prvním incidentu se hledaný muž připojil k ženě, která se šla to odpoledne proběhnout. Nejprve běžel za a posléze vedle ní, přičemž ji začal osahávat na hýždích. Nakonec své oběti zastoupil cestu a začal ji poměrně razantně osahávat v rozkroku,“ uvedl pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Dostal pěstí do obličeje, ani to ho neodradilo

Ženě bylo mužovo počínání krajně nepříjemné a snažila se mu bránit. Muže nejprve udeřila pěstí do obličeje a pak se ho snažila od sebe odstrčit, bohužel marně. A tak začala na celé kolo křičet o pomoc. Až teprve toho se sexuchtivec zalekl a utekl pryč.

„Po tomto neúspěchu si hledaný muž vyhlédl o půl hodiny později na té samé panelové cestě další běžkyni. Vůči té už tak kontaktní nebyl. Nejprve postával na okraji cesty a teprve tehdy, když se k němu žena přiblížila, jí zkřížil cestu s obnaženým penisem v ruce. Žena nechtěného „nápadníka“ oběhla a pokračovala dál. Naštěstí pro ni ji exhibicionista nijak neatakoval, ani nepronásledoval,“ popsal mluvčí Hulan.

Třetí atak se odehrál o den později v podvečer. Stejnou cestou procházela tentokrát žena, která byla obklopena dětmi útlého věku. Na sobě měla navíc do šátku zabalené několika týdenní miminko.

„Muž se k této ženě v chůzi připojil, kdy šel téměř na kontakt vedle ní. Žena ho v prvopočátku ignorovala. Zanedlouho si ale všimla, že exhibicionista vedle ní kráčí s obnaženým penisem v ruce. Tato situace ji vyvedla natolik z míry, že jí podklesla kolena a společně i s dětmi upadla na zem,“ zmínil Hulan.

V tu chvíli se zastavil i zmiňovaný sexuální loudil a začal se nad ženu, stále s obnaženým údem, sklánět. Ta na nic nečekala a nakopla ho vší silou do obnaženého ohanbí. Zřejmě se trefila přesně a muži tím způsobila nemalou bolest, neboť ten, hlasitě skučící, z místa okamžitě utekl.

Policie uvítá další svědectví

Napadené ve věku od jednatřicet do třiačtyřiceti let hledaného popsaly téměř totožně. Z jejich výpovědí vyplynulo, že dotyčný mohl mít věk v rozmezí 30 až 35 let. Dosahoval výšky kolem 170 centimetrů. Byl snědé pleti. Jeho spíše štíhlou střední postavu doplňovaly hubenější nohy. Na bradě měl vousy. Nad horním rtem a na lícních kostech zhruba jeden centimetr dlouhé a upravené.

Oblečen byl pravděpodobně do šedivé nebo tmavě šedivá mikiny s kapucí, na které měly být blíže nespecifikované pruhy nebo geometrické obrazce ve světle šedivé až bílé barvě. Na nohou měl šedivé kraťasy z teplákoviny. Podle žen muž relativně pohledný, nijak nezapáchal a nebyl špinavý

„V první řadě policie prosí každého, kdo vyobrazeného výtržníka poznává, zná jeho totožnost, potažmo místo jeho pobytu, nechť nám tyto informace předá prostřednictvím tísňové linky 158. Dále prosíme další ženy, dívky, slečny a paní, které mají stejný zážitek, aby se taktéž prostřednictvím linky tísňového volání kriminalistům přihlásily,“ vyzval Hulan.

Policisté také žádají případné svědky, jež by muže odpovídajícího popisu mohli mít zachyceného na svých mobilech nebo jiných záznamových zařízeních, aby snímky a videa předali vyšetřovatelům.


Autor: Svatoslav Hořínek



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: