FOTO: Třináctiletá dívka odešla po hádce s matkou z domu, hledá ji policie



 11. 12. 2018

Neshody s matkou řešila odchodem z domu teprve třináctiletá dívka z Prahy. A protože se nevrátila, rodiče nahlásili její pohřešování. Teď po ní pátrá policie a žádá svědky o pomoc.

Hledaná Nela Jarkovská odešla z domova v pondělí odpoledne po neshodách s matkou. "Jestliže ji někdo viděl, nebo ví, kde by mohla být, ať volá linku 158," vyzval ve středu mluvčí pražské policie Jan Daněk.  

Třináctiletá dívka je hubeníé postavy, má zelené oči a hnědé dlouhé vlasy. Vypadá však starší, na 16 či 17 let. 

"Naposledy byl oblečená do černé bundy s kapucí a s kožíškem, modrých elastických riflí, černého svetru a na nohou měla bílé tenisky. S sebou by měla mít malou černou kabelku s motivem růžové kytky," dodal k podobě dívky mluvčí policie. 

Dívka je uveřejněná v policejní databázi pohřešovaných osob zde. Pokud odkaz není aktivní, bylo pátrání policií ukončeno. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: