VIDEO: Dvojice mužů si z WC v obchoďáku odnesla osoušeč rukou, hledá je policie



 05. 01. 2019

Na podivný artikl se zaměřila dvojice zlodějů, která si odnesla z nákupního centra v Řevnické ulici v Praze osoušeč rukou, umístěný na toaletě. Nyní zloděje hledá policie.

Dvojice zlodějů se na pánskou toaletu v obchodním centru v Řevnické ulici v Praze 5 vydala v olovině listopadu loňského roku. Muži vešli před polednem do obchodního centra a zamířili rovnou na toalety.

"Zdali tam vykonali potřebu, či nikoliv, není v tomto případě důležité. Podstatné však je, že z toalety vzali osoušeč rukou, s kterým odešli neznámo kam. Svým jednáním způsobili škodu za sedmnáct tisíc korun," uvedl mluvčí pražských policistů Jan Rybanský. 

Zloděje zachytily bezpečnostní kamery. Záběry nyní uveřejnila policie s žádostí o pomoc v pátrání. "Pokud muže poznáváte, nebo víte, kde se zdržují, kontaktujte linku tísňového volání 158," vyzval mluvčí policie.

Dvojici za krádež v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: